Räimed

Rannaküla räimed valmistatakse traditsioonilisel viisil: hoolikalt valitud räimed praetakse, pannakse karpi ja seejärel lisatakse õli või tomatikaste. Nii tagatakse, et toote maitseomadused ja välisilme on alati kvaliteetsed ja laitmatud.

Balti Sardiinid

Läänemerest püütud värske kilu või räim on valmistatud traditsiooniliste sardiinikonservidega sarnasel viisil. Selliseid konserve tuntakse meil ka Balti sardiinide nime all. Rannaküla tootevalikust leiab nii Sardiinid õlis kui ka Sardiinid tomatikastmes.

Sprotid

Rannaküla sprottide valmistamiseks kasutatakse ainult naturaalset lepasuitsu ja nii valmib parajalt suitsususe ja õige maitsega toode. Rannaküla tootevalikust leiab nii Sprotid õlis kui ka Sprotid tomatikastmes.

Kalamari

Naturaalne kalamari, mis peale valmistamist külmutatakse, et hoida marja parimaid maitseomadusi. Tarbijani jõuab kalamari jahetootena, st toodet müüakse jahetemperatuuril ja see on valmis söömiseks. Kuna toode on valmistatud vähese soolaga (2,8%), on kalamarja enda maitse meeldivalt esiplaanil.